Monday, November 8, 2010

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Άνδρο και ο νικητής


Ο μπάρμπα Σταμάτης ο Σκόρδος, παλαίμαχος αγωνιστής ναυτεργάτης,από το Κόρθι της Άνδρου, που, όπως έλεγε ένας παλιός συναγωνιστής του, αν μαζεύαμε όλο το ξύλο που είχε φάει, θα μπορούσαμε να δείρουμε όλο τον κόσμο, γνωρίστηκε κάποτε με έναν νεαρό φοιτητή, συντοπίτη του, γεμάτο ενθουσιασμό για τις ίδιες ιδέες. Όταν λοιπόν ο νεαρός νεοφώτιστος έβριζε με τα χειρότερα λόγια τους βασανιστές του μπάρμπα Σταμάτη, τον άκουσε να του λέει με απλότητα: "Θύματα ήταν κι αυτοί, παιδί μου."
Αν αυτός μπορούσε να βλέπει έτσι τους βασανιστές του, μήπως κι εμείς οι "άκαπνοι", που δεν έχουμε φάει ούτε ένα χαστούκι στη ζωή μας για τα πιστεύω μας, που δεν μας στέρησε κανείς την ελευθερία ούτε για μια ώρα, μήπως θα μπορούσαμε λίγο να καταλαγιάσουμε το θυμό, την οργή που εκπέμπουμε επί δικαίων και αδίκων, κάθε φορά που συγκρουόμαστε στο πεδίο της πολιτικής και όχι μόνο;
Από τους επικεφαλής των κομμάτων που λούζουν με ακραίους χαρακτηρισμούς κάθε φορά τους αντιπάλους τους, λες και με αυτό τον τρόπο μετριέται η αγωνιστικότητα και η αποτελεσματικότητα των θέσεών τους, μέχρι τους απλούς πολίτες που επιστρατεύουν κάθε αθέμιτο μέσο εναντίον των συμπολιτών τους που εκφράζονται από διαφορετικές πολιτικές ή αυτοδιοικητικές επιλογές, διαμορφώνεται ένα τοπίο απωθητικό, αηδές, για όποιον άνθρωπο θα ήθελε να συμμετέχει στα κοινά, χωρίς να χάσει τον πολιτισμό του.
Και για τους λόγους αυτούς είμαι πολύ υπερήφανη που στο νησί μου και στο χωριό μου χθες το βράδυ τιμήθηκε με την ψήφο των Ανδριωτών, ο Γιάννης ο Γλυνός, ένας άνθρωπος που είναι ο ορισμός αυτής της τόσο σπάνιας αρετής στο σημερινό πολιτικό τοπίο, της ευγένειας, του σεβασμού προς τον αντίπαλο, τον διαφωνούντα, ακόμα και τον υβριστή και το συκοφάντη.
Αν και αυτή του η ανωτερότητα πολλές φορές κι εμένα την ίδια με έχει "ενοχλήσει", χαίρομαι που δικαιώθηκε χθες, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά και ως προς το κλίμα που επικράτησε σε όσες παρέες βρέθηκα αυτές τις μέρες.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία για έναν μικρό τόπο, σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να κρατήσει την ομοψυχία του, τη συνοχή του, όσες διαφωνίες και συγκρούσεις και να υπάρξουν.
Γιατί, αν διχαστεί, όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα την άλλη Κυριακή, ο μόνος νικητής θα είναι η κοινωνική και ψυχική του συρρίκνωση που θα τον μετατρέψει σε πραγματικό θύμα των άγριων καιρών που έρχονται.

32 comments:

Boul_boul said...

Συμφωνώ μαζί σου Γυριστρούλα2. Η τελευταία παράγραφος εξαιρετικά εύστοχη. Να είσαι καλά

gyristroula2 said...

Αννούλα, πού είσαι; Κατέβα και λίγο προς νότον, έχουμε καφέδες, ρακιά, τραπεζάκια έξω, μέσα...

giorgos_st said...

Συγχαρητήρια στον φίλο σου.Η θερμαινόμενη πισίνα έρχεται,εκτος και αν μοιράσει μαγιό από χηνόφτερα...

gyristroula2 said...

Γιώργο,καθόλου σίγουρο δεν είναι. Όλα θα κριθούν στον επόμενο γύρο. Σημασία όμως έχει ότι μετά από 3 τετραετίες στη δημαρχία, πήγε τόσο καλά και ειδικά στο δήμο του.
Είναι ηθική νίκη, αναμφισβήτητα.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΟΦΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ "ΟΠΛΑ" ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ, ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!
ΑΠ' Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ 2ο ΓΥΡΟ. ΚΑΛΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!

Anonymous said...

Πολύ καλή η ανάρτηση σου, ακριβώς το τελευταίο που είπες, μη διχαστεί, διότι όταν διχάζεται χάνει την ισχύ του και κάνουν οι άλλοι κουμάντο... αυτό που τόσο καιρό φωνάζουμε και κανείς δεν λέει να καταλάβει.
Γινήκαμε όλοι μαύρα πρόβατα μπας και διώξουμε τα σαράκια. Αν δεν ήταν αυτά στο συνδυασμό του, τώρα δεν θα θέλαμε άλλο γύρο.

gyristroula2 said...

Ευχαριστούμε, πολύ Ταξιδευτή! Ο Γιάννης σε σύστησε σε μένα με ενθουσιασμό κι όχι μόνο για την ιστορία σου.
Ως προς την αγωνιστικότητα τώρα, καλό είναι να μην ταυτίζεται με την επιθετικότητα και τις κραυγές. Μπορούμε να αγωνιζόμαστε με προτάσεις, επιχειρήματα και πράξεις, είναι πιο αποτελεσματικό τουλάχιστον.

gyristroula2 said...

μαύρο πρόβατο, οποία έκπληξις το σχόλιό σου και η παρουσία σου εδώ!
Χαίρομαι που συμφωνείς, μπορείς κι εσύ να κάνεις πολλά προς αυτή την κατεύθυνση.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ!

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...
Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΟΡΚΙΑ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΔΗΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ...
ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΣ Η ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ - ΠΡΙΝ ΚΑΝ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ" ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ" ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΟΥ Κου ΓΟΥΝΚΕΡ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΟΥΜΒΟΥΡΓΟΥ, ... ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ... "ΚΤΥΠΑΕΙ" ΤΙΣ ΠΙΟ... ΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... !!;;

meril said...

Πραγματικά χαίρομαι
κι εύχομαι κι ο δεύτερος γύρος να ναι επιτυχής

Τώρα για την πισίνα.... ελπίζω όταν θα ρθω να ναι έτοιμη....

gyristroula2 said...

Tαξιδευτή,ο λόγος που μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να παίζουν με τις ζωές μας είναι γιατί εμείς είμαστε διαιρεμένοι και απογοητευμένοι. Κι ένας λόγος είναι ο τρόπος που παίζεται το πολιτικό παιχνίδι απ' όλους ανεξαιρέτως. Ο διάλογος, η συνεργασία, η αλληλεγγύη είναι άγνωστες έννοιες και γι' αυτούς που τις έχουν σήμα κατατεθέν της ιδεολογίας τους.
Ένας ξεχασμένος ηγέτης, ο Χαρίλαος Φλωράκης, είχε πει κάποτε: Θα συνεργαστούμε γιατί αυτό απαιτεί η κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Τώρα ο καθένας το μαγαζί του, οι άλλοι, αντίπαλοι αδιακρίτως είτε είναι το ΔΝΤ είτε το πολιτικό κόμμα της διπλανής πόρτας. Πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτή η λογική;

gyristroula2 said...

Αχ, μεριλού μου, ελπίζω όταν έρθεις να μην είμαστε ένα βήμα πριν το πνίξιμο στη θάλασσα...

Χαρ. Αλβερτος said...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ!
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!
ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ...
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ(ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ) ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΥΣ(ΕΜΠΟΡΟΣ) ΜΕ ΕΚΔΗΛΗ ΔΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ... "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ;" ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ... "ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΓΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΕΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚ... " :)

Unknown said...

Tασούλα πρέπει να σου πώ ότι γράφεις πολύ καλά και το blog σου είναι πολύ ενδιαφέρον. Συμφωνώ μαζί σου ο Γλυνός πήγε πολύ καλά στο Κόρθι μετά απο 3 τετραετίες και πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι η καλύτερη επιλογή για την Ανδρο.
Anna

gyristroula2 said...

Ταξιδευτή, το καλό χιούμορ,η σάτιρα είναι μια χαρά όπλα και στην πολιτική, καλύτερα οπωσδήποτε από τις βρισιές και τις επιθέσεις, αλλά απευθύνονται στο θυμικό κι όχι στη λογική. Επιχειρήματα, προτάσεις, διάλογος, αντίλογος, είναι τα θεμιτά κατ' εμέ όπλα και μόνο αυτά με πείθουν,μαζί με τις πράξεις και τα έργα.

gyristroula2 said...

Άννα, τι ωραία! Πρώτα η Μαριγγέλα, μετά η Ειρήνη, τώρα εσύ, ξέρω πως και η Ρίτα με διαβάζει, προσκλητήριο συμμαθητριών! Μ' αρέσει πολύ.
Ας ελπίσουμε ότι την ίδια γνώμη με μας για το Γλυνό θα έχει και η πλειοψηφία των Ανδριωτών.
Να μου φιλήσεις τα όμορφα μωρά σου.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΚΙ ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ, Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΛΟΡΕΛΑΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ!
ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΑ(ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΠΕΡΙ ΙΘΑΚΗΣ... ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ 'ΧΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.
συνεχιζεται

Χαρ. Αλβερτος said...

Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ Ο, ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ; ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ;
ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ... ΧΟΡΗΓΙΕΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΦΑΕΙ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ, ΝΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ KAI ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Σ' ΑΥΤΗ.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - LIVE ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ... ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ, ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ,...;
ΑΜ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΕΥΧΕΣΑΙ!
ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΕΛΗΤΕΟΣ, ΚΑΙ Ν' ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
συνεχιζεται

Χαρ. Αλβερτος said...

ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΣΟΥ(ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!), ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ; ΘΥΜΑΣΑΙ, ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ, ΑΠΕΦΥΓΑ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΔΕ ΖΟΥΜΕ, ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ '40,'50, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΜΦΥΛΙΟ, ΠΑΘΗ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ Κ.ΛΠ., ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΓΙΑ 'ΠΕ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ; ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ, ΜΕΤΑ 40, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Κ.ΛΠ. ΨΕΥΤΟΝΕΩΤΕΡΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΜΑΤΑ;

Χαρ. Αλβερτος said...

συνεχεια
ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Η ΟΧΙ! ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΔΩ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΣ... ΑΝΑΡΧΙΚΟ :) ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ. ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ, 2 ΝΕΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
... ΜΗ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ :))
ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΥΓ. ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΟΥ(ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ) ΟΤΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ(ΤΟΝ... ΓΕΡΟ-ΣΚΟΡΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΓΕΛΑΣΤΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ, ΟΣΟ ΤΡΩΓΑΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ! :)

gyristroula2 said...

Ταξιδευτή, είναι και δικές μου απορίες αρκετές από αυτές που διατυπώνεις. Δες πάλι τις προχθεσινές εκλογές. Παρά τα δεδομένα που αναφέρεις, πάλι τα δυο μεγάλα κόμματα πήραν τη μερίδα του λέοντος.( Και μη μου πεις ότι έπιασε ο εκβιασμός του Γιωργάκη)!
Όμως κι εσύ και όσοι δεν ψηφίζετε, πώς περιμένετε να αλλάξει κάτι, με το να ψηφίζουν οι οπαδοί των δυο μεγάλων κομμάτων; Τόσες άλλες επιλογές υπάρχουν να ανοίξει το σκηνικό,να σπάσει αυτό το μόρφωμα του δικομματισμού που καταπνίγει κάθε ικμάδα της πολιτικής ζωής.
Εκεί στην Αθήνα είδα αρκετές ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες. Καμιά δεν σας εκφράζει;
Με συγχωρείς αλλά το βρίσκω ελιτίστικο αυτό και απαισιόδοξο συγχρόνως. Η λογική του ή όλα ή τίποτα δεν μου πάει. Είμαι όπως το λέγαμε παλιά... οπορτουνίστρια. Πιστεύω σε μικρά βήματα, σε ρωγμές στο τσιμέντο, σε κούκους που φέρνουν την άνοιξη. Μπορείς να με πεις και ρομαντική:)

Χαρ. Αλβερτος said...

ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑΑΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. :)
ΨΗΦΙΣΑ ΚΙ, ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ/ΠΟΙΟΝ, ΚΥΡΙΩΣ, ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ Σ' ΑΥΤΕΣ- ΔΕΝ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ/ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ε Σ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ. ΚΙ ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
ΑΠ' ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... ΕΣΤΗΣΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

ΥΓ. ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ!

gyristroula2 said...

Ταξιδευτή,καλημέρα,
Τα σχόλιά σου μου ήρθαν πολλαπλά, δεν ξέρω γιατί και μέχρι να βρω άκρη και να διαγράψω τα περιττά,χάθηκα. Καλά έκανες και ψήφισες. Πάντα έτσι πρέπει, η αποχή για μένα είναι αποχή από το κοινοβουλευτικό σύστημα και παραπέμπει σε ολοκληρωτισμούς κάθε χρώματος. Και το λευκό πολιτική στάση είναι: δεν θέλω κανέναν σας, αλλά είμαι εδώ, μέχρι να βρεθεί κάτι να με καλύπτει.
Κρίμα που δεν ήρθες, το νησί είναι ωραίο αυτή την εποχή, έχει λίγο χορταράκι από τις βροχές και καλό καιρό.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ, ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΑΠΟΧΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΓΕΡΝΑΩ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ - ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ - ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΛΔ. ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΒΑΦΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΚΕΣ - ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ... ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΝΕΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ - ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑ 100 ΧΛΜ. ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! :)
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΝΔΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ; ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΥΓ. ... Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ... ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥΣ :)
Η ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΚΛΕΙΣ'ΤΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ. ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

gyristroula2 said...

Καλημέρα, Ταξιδευτή,
Πρώτα για τα σχόλια: τα έκλεισα για έναν και μόνο λόγο,γιατί κάποιος ανάγωγος άγνωστος σε μένα έμπαινε και έβριζε τους σχολιαστές μου. Ποτέ εμένα, εμένα με είχε σε...εκτίμηση:)
Τρόμαξα με τόση επιθετικότητα και κακία.Μέχρι με το Μαράκι, τη μαθήτρια του Θερσίτη τα έβαλε.Θέλοντας λοιπόν να διαφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία, να μην ανοίγω με αγωνία μήπως γράφει κάτι που θίγει ανθρώπους προσωπικά, έβαλα μετριασμό. Πόσο μάλλον που δεν μπορώ να είμαι σε επιφυλακή εδώ λόγω χρόνου.
Το να σβήσεις κάτι εκ των υστέρων δεν νομίζω ότι αρκεί. Επίσης και ο αποκλεισμός ανεπιθύμητων δεν αρκεί, γιατί μπορεί κάποιος να φτιάξει όσα προφίλ θέλει.(συνεχίζεται)

gyristroula2 said...

Για το συνδικαλισμό, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι σωστό να μην πηγαίνεις να ψηφίσεις ό,τι και να ψηφίζεις κι εγώ συνήθως το τηρώ αυτό, αλλά μερικές φορές λειτουργεί η αγανάκτηση, η απογοήτευση,ο θυμός. Κι αν αυτό είναι λάθος μια φορά για τον συνδικαλισμό για τις δημοτικές είναι δυο φορές λάθος και για τις βουλευτικές πολύ περισσότερο.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ... ΤΟ ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΦΟΣ :)

ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

ΥΓ. ΕΔΩ... ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ, ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΩΡΕΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Unknown said...

Γυριστούλα είσαι εξαιρετική, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι.Επισκέπτομαικαθημερινά το to blog σου και νιώθω πως είμαστε στο Κόρθι και πίνουμε καφέ και τα λέμε.Τα γατάκια μου είναι καλά, θέλω να τα κάνω Ανδριωτάκια, επι του παρόντος όμως ψηφίζουμε Αθήνα.
Σχετικά με την υπερψήφιση των μεγάλων κομμάτων, νομίζω ότι ευθύνονται κυρίως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αυτό το δώσε πάρε με τα ρουσφέτια, που μας έφτασε σε αυτό το χάλι.Η λευκή ψήφος είναι άραγε μέσο πίεσης;

gyristroula2 said...

αααα Ταξιδευτή, εμείς εδώ είμαστε μαθημένοι στις πολύωρες διακοπές, ακόμα και στις πολυήμερες στο πρόσφατο παρελθόν. Πώς έχεις ίντερνετ μέσω κινητού;
Ωραία είναι η διακοπή καλοκαίρι βράδυ χωρίς φεγγάρι. Την περιμένω πώς και πώς αλλά δεν γίνεται πια:(

gyristroula2 said...

Άννααα! Καλημέρα! Φιλενάδα χρειαζόμαστε πολλούς καφέδες τετ α τετ, έχουμε πολλά να πούμε, σε περιμένω με την πρώτη ευκαιρία.

Χαρ. Αλβερτος said...

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΧΩ... ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ :)
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!
ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΧΑΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ! ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΗΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΛΔ. ... ΣΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ Σ/Κ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ... ΚΑΤ' ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ :))

Cyber Sex

  Όταν πρωτομπήκε στο ίντερνετ, εκεί στα μισά της τελευταίας δεκαετίας του προηγούμενου αιώνα, σκέφτηκε ότι είχε μια ωραία ευκαιρία να βελτι...