Tuesday, November 4, 2008

Για την κυρία Γεωργία


Αγαπημένο τραγούδι, τραγουδισμένο από τη συνονόματη γιαγιά μου, το πρώτο άκουσμα των παιδικών μου χρόνων. Ας γαληνέψουμε ακούγοντάς το απόψε από τη μεγάλη φωνή της Μαρίζας Κωχ. Το αφιερώνω με ιδιαίτερη αγάπη, σε μια υπέροχη κυρία που αναρρώνει επιτυχώς και της εύχομαι να γίνει γρήγορα εντελώς καλά.

6 comments:

loyk said...

Υπεροχο τραγουδι,Υπεροχη φωνη.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ.

Λορελάη said...

Βρε παλιόπαιδα βαλθήκατε να με κάνετε λιώμα;....
σε φιλώ πολύ γλυκιά μου για το τραγούδι που λατρεύω και για την τόση ανέλπιστη αγάπη... φιλιά πολλά και από εκείνη μ' όλες της τις ευχές :)

meril said...

Πολλές ευχές κι από μένα

Λορελάη ήταν τιμή -εκτός από χαρά- που τη γνωρίσαμε
βλέπεις ΄κάποιοι άνθρωποι φέρουν τη σφραγίδα της σπανιότητας

Γυριστρούλα αχ, μικρή μου....
επιβεβαιώνεις πάντα τ' όνομά σου...
Γυρίζεις και φέρνεις τα καλύτερα για τους καλύτερους....

giorgos_st said...

Για την κυρία Γεωργία ναι, και πάντα δυνατή και χαρούμενη μαζί με την Αγγέλα μας. Α και με τα πανέμορφα και σοφά τετράποδα τους!!!

Διονύσης Μάνεσης said...

Περαστικά, να'μαστε κι εμείς καλά, να το χορέψουμε στα Λειβάδια!

ΥΓ. Καλά, εμένα γιατί δε με κάνετε επίτιμο δημότη;

gyristroula2 said...

Η μέριλ μίλησε για σπανιότητα ανθρώπου. Τι πιο εύστοχο. Να είναι καλά να τη χαίρονται οι αγαπημένοι της. (Εντάξει, Γιώργο, και τα συμπαθή κατοικίδιά της, δεν θα μπορούσες να μην το πεις!)
Διονύση, λόγω επιθέτου, μπορείς να πείσεις για Κορθιανός ό,τι ώρα θέλεις! Τον είδες τον συνεπίθετό σου στο μπλογκ του Γιώργου;
λορελάη, δική μας η συγκίνηση, εδώ και πολύ καιρό.
loyk, σ' ευχαριστούμε, νομίζω ότι και η κυρία Γεωργία το ίδιο, που μας διαβάζει εδώ και καιρό. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να μας γράφει κιόλας.

Cyber Sex

  Όταν πρωτομπήκε στο ίντερνετ, εκεί στα μισά της τελευταίας δεκαετίας του προηγούμενου αιώνα, σκέφτηκε ότι είχε μια ωραία ευκαιρία να βελτι...