Monday, November 26, 2007

Οικειοθελής αναχώρηση: Η μόνη λύση στο αδιέξοδο του Ασφαλιστικού.

Τώρα που είναι φανερό πως πολλοί από μας σιγά σιγά την αποχαιρετούμε τη σύνταξη, μαζί με άλλα κοινωνικά αγαθά που θεωρούσαμε δεδομένα, θα πρέπει να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε για άλλο στόχο: Τη νομιμοποίηση της ευθανασίας! Εθελοντικά θα δώσουμε λύση στο ασφαλιστικό μια κι έξω. Μόλις φτάσουμε στο σημείο που κάθε προσπάθεια να πάμε στη δουλειά θα αποβεί άκαρπη: με το Π, το αναπηρικό καροτσάκι, στους ώμους των νεοτέρων, τσουλώντας ή μπουσουλώντας, θα υπογράψουμε στωικά μια αίτηση προς το κράτος, Δόκτωρ "Θάνατο": "παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε χάπι ευθανασίας, καθότι αδυνατώ να προσέλθω εις τα καθήκοντά μου" και αυτό φιλεύσπλαχνα, θα μας εξασφαλίζει τα ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά τέλη και θα απαλλάσσει και το ασφαλιστικό μας σύστημα από όλα τα έξοδα, για να μπορεί να χρηματοδοτεί με την ησυχία του εταιρείες χρηματιστικές, φτωχούς εργοδότες, προϋπολογισμούς κράτους και γενικά κάθε αναξιοπαθούντα πολιτικό και τους μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείς του.
Και στο κάτω κάτω καλά θα κάνουμε όλοι να παραδειγματισθούμε από την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου, που ποτέ δεν σκέπτονται τη σύνταξη, αλλά βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ρίξτε πχ μια ματιά στις ηλικίες των βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών, καθώς και ιεραρχών και θα δείτε πόσο εγωιστικό είναι να ζητάμε σύνταξη στα 60, όταν εκείνοι μόλις ξεκινάνε το επίμοχθο έργο τους!
Αιδώς...ασφαλισμένοι!

6 comments:

giorgos_st said...

Έπρεπε να'σαι σύμβουλος εσύ του Μητσοτάκη...θ'αχε σωθεί το σύστημα μ'εκείνο το χαπάκι(της ευθανασίας)

loyk said...

Πολυ καλη η χιουμοριστικη σου διαθεση καλη μου φιλη,αληθεια πως αλλοιως να αντιμετωπισουμε την ολη κατασταση;
Συνταξη δεν προκειται να δουμε στον οριζοντα ,οποτε ας κανουμε και λιγο χιουμορ,ας γελασουμε,καλο στη καρδια κανει.
Παντως [κανοντας κι΄΄ εγω χιουμορ]
μηπως το χαπακι αντι για ευθανασιας επρεπε να ειναι Βιαγκρα,ξερεις αφου μια ψυχη θα βγει που θα βγει ,ας παει και ευτυχισμενη.

gyristroula2 said...

giorgo, δεν περίμενε εμένα ο Μητσοτάκης, σίγουρα κατά βάθος όταν έκανε σχέδια για το ασφαλιστικό, είχε και την..."τελική λύση" κατά νου.
Όσο για το βιάγκρα, loyk, σ' αυτές τις ηλικίες την ίδια δουλειά κάνει με το χάπι ευθανασίας!

giorgos_st said...

Του Μητσοτάκη μπορεί να μην ήσουνα, αλλά του Λαζόπουλου σίγουρα είσαι. Τον ακούω και τον βλέπω τώρα και λέει τα ίδια πράγματα με σένα...και με μας...

vagnes said...

Τα χαπια ευθανασιας εχουν περικοπει προ πολλου απο τη λιστα που εγκρινουν τα ταμεια, γι' αυτο ξεχαστε τα αυτα.
Τοσοι τροποι ανεξοδοι υπαρχουν παλι να χρεωσετε τα ταμεια ψαχνετε;
Καντε ενα ταξιδι στην εθνικη οδο Ιωαννινων- Πατρων πχ με σταθερη ταχυτητα 80χιλ/ωρα και το ποθουμενο θα επελθει.
Που ξερετε μπορει να "σωσετε" και κανεναν απο το αντιθετο ρευμα ερχομενον...

gyristroula2 said...

Α, vagnes, δεν φτάνει που μου έδωσες την ιδέα με τον στρατηγό σου και τη Ρωσίδα του, τώρα θέλεις να κάνεις οικονομία και στη φαεινή ιδέα μου; Γι' αυτό δεν πάει αυτός ο τόπος μπροστά, δεν αξιοποιεί τις έξυπνες ιδέες!
giorgo, πνευματικό παιδί του Λαζόπουλου είμαι κι εγώ!

Cyber Sex

  Όταν πρωτομπήκε στο ίντερνετ, εκεί στα μισά της τελευταίας δεκαετίας του προηγούμενου αιώνα, σκέφτηκε ότι είχε μια ωραία ευκαιρία να βελτι...